• Кът за свободни игри

  Кът за свободни игри

  Детски център "Палавници" Ви предлага почасов престой за деца от 3 до 12 години. Те могат да играят свободно с наличните атракциони - лабиринт, батут, трамплин. За най-малките от 0 до 3 години е обособена бейби зона, изпълнена с разнообразни играчки!
 • Парти център за деца и възрастни

  Парти център за деца и възрастни

  Мястото където можете да намерите всичко необходимо за едно стилно и забавно празненство. Място за частни партита; място предназначено единствено за вас и вашите гости; идеално място за вашето частно парти.
 • Организиране на тематичен рожден ден

  Организиране на тематичен рожден ден

  Тематични партита и много забавления, както за деца така и за родители ще организира детски кът и парти център "Палавници". Ние ще реализираме мечтаното парти с участието на любимите приказни герои на вашето дете, DJ парти с игри и танци.
 • 1
 • 2
 • 3

Организиране на рожден ден - стандартен пакет

Детски кът и парти център "Палавници", Велико Търново ще направи вашият празник незабравимо и весело изживяване. Ние ще се заемем с организацията, а вие се забавлявайте в вашите близки и приятели.

Предлагаме DJ парти с игри и танци.


Стандартен пакет за 2 часа, 10 деца. Пакетът включва анимация и меню за 10 деца - пица, сандвич (парти сандвич), тост, сок.

Куверт за всяко следващо дете. Възможно е удължаване на времето.

Доплаща се куверт само за реално присъствали и играли деца. При резервация се заплаща 50% от стойността. Пълната стойност (капаро) се връща при отмяна до 10 дни преди датата.

2 куверта подарък за рожден ден с над 15 деца!